Γενικά

Τα ατού της Abarth στο Παρίσι

Η Abarth επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1-16 Οκτωβρίου) με τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες του 2016.

Η Abarth επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1-16 Οκτωβρίου) με τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες του 2016, που καθιστούν τη μάρκα με το σήμα του σκορπιού ακόμα πιο πλήρη και πιο συναρπαστική. Στο προσκήνιο της γαλλικής έκθεσης, βρίσκονται οι hatchback και convertible εκδόσεις του Abarth 595 και το Abarth 124 spider. Το τελευταίο είναι ένα απολαυστικό, αντισυμβατικό αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται να γίνει το έμβλημα οδηγικής απόλαυσης της μάρκας και σύντομα θα βρίσκεται στο δίκτυο διανομέων στην Ευρώπη.

Το περίπτερο της Abarth αποτυπώνει τις αξίες της μάρκας που επικεντρώνονται στις κορυφαίες επιδόσεις, στην τεχνογνωσία που εκφράζεται σε κάθε προϊόν της και στη διαρκή τεχνική αναβάθμιση. Ο αριθμός των φίλων ανά τον κόσμο, που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της μάρκας, συνεχώς ανεβαίνει. Δεν αποτελεί έκπληξη η επιτυχία της επίσημης κοινότητας "The Scorpionship" καθώς και του Abarth Classiche Project, που περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο της μάρκας με το σήμα του σκορπιού. Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια προβολή το ψηφιακό project “Abarth 124 spider uncovered", ενώ οι επισκέπτες της μπορούν να επισκεφθούν και το Officine Abarth workshop μέσα από μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x