Betmasters

«Τα βλέπουμε όλα μπλε» με Σάλκε και ΚΠΡ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τα «τρίποντα» της ομάδας του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και των Λονδρέζων για Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερσιπ.

Περιμέναμε τη Σάλκε του Ρομπέρτο Ντι Ματέο να μπορέσει να ισιώσει αγωνιστικά πιο γρήγορα. Οι εμφανίσεις της, κυρίως στην άμυνα, στα δύο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξαν αποκαρδιωτικές, ενώ και πριν τη διακοπή το πρόσωπο που παρουσίασε στο Φράιμπουργκ (ήττα 2-0) ήταν κακό. Απ΄ αυτό, πάντως, μέχρι να δίνεται αουτσάιντερ στην αήττητη «Βέλτινς Αρένα» με τη Βόλφσμπουργκ υφίσταται απόσταση. Από τις απουσίες των «βασιλικών μπλε» αυτή του Ντράξλερ είναι η σημαντικότερη, με την τιμωρία του Αόγκο ν΄ αποτελεί ένα επιπλέον πρόβλημα.

Από την άλλη, οι «λύκοι» δεν αντιμετωπίζουν ζητήματα και μπαίνουν στο ζευγάρι ως η πλησιέστερη, βαθμολογικά, ομάδα της Μπάγερν. Αυτό οφείλεται στο 80% στην έδρα τους, μια κι εκτός έχουν πάρει δύο νίκες σε πέντε αγώνες. Τη Σάλκε σ΄ αυτές τις αποδόσεις και μάλιστα εντός έδρας θα την κυνηγάμε. Το είχαμε γράψει από την πρόσληψη Ντι Ματέο πώς στα μεγάλα ματς θ΄ αποτελεί ποντάρισμά μας.

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» βλέπουμε φαβορί τεραστίων διαστάσεων τη Νιούκαστλ, η οποία μέχρι πριν δύο μήνες ήταν σε βαθιά κρίση. Είναι πέντε αγώνες αήττητη, μην έχοντας δεχθεί γκολ στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σερί νίκες της! Η αλήθεια είναι πώς η τύχη που της είχε γυρίσει την πλάτη, της χαμογέλασε. Απέναντι στην ΚΠΡ έχει την παράδοση, μια και το τελευταίο «διπλό» των Λονδρέζων (σε λίγα, πάντως, αναλογικά ματς) ήταν πριν δύο δεκαετίες και κάτι, όμως οι απουσίες είναι πρόβλημα για τον Πάρντιου. Τιοτέ και Ομπερτάν λείπουν, όπως θα συμβεί και με τον αμυντικό Κολοτσίνι. Αμφίβολος λογίζεται ο Ριβιέρ.

Η ΚΠΡ έχει δύο αγωνιστικές να κερδίσει κι εκτός έδρας δεν έχει μαζέψει ούτε πόντο. Στο 2-2 πριν τη διακοπή, με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο Λονδίνο ήταν χάρμα οφθαλμών κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτική και εύστοχη θα έπαιρνε το «τρίποντο». Ο Ρέντναπ έχει θέματα να σκεφθεί, μια και η τιμωρία του Φέρντιναντ είναι ενεργή, ενώ αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση που γύρισε ο Βάργκας από τις διεθνείς υποχρεώσεις. Τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο Σάντρο, σε απίθανη φόρμα βρίσκεται ο επιθετικός Τσάρλι Όστιν. Το 0-0-5 της ΚΠΡ εκτός είναι ο μόνος λόγος να στοιχειοθετηθεί η απόδοση του «άσου» των «magpies». Η Νιούκαστλ, απλώς, κοντράρεται σε τέτοιες τιμές!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
168. ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (2,60)
172. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΠΡ: 2 (4,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x