Ψυχαγωγία

Τα Βραβεία του 1ου Horrorant Film Festival και η συνέχεια του φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

Ύστερα από μια εβδομάδα γεμάτη χορταστικές, πολυποίκιλες προβολές horror, το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρόμου έφτασε στο τέλος του.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση των βραβείων για τις μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες, με τον διοργανωτή και υπεύθυνο του φεστιβάλ Κωνσταντίνο Χατζηπαπά να ανακοινώνει στις 21.00 η ώρα τα βραβεία σε ένα πιο γεμάτο από ποτέ ODEON ΟΠΕΡΑ.


Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους έμπειρους του χώρου Δημήτρη Κολιοδήμο, Άκη Καπράνο, Νίκο Κουλαυτάκη αλλά και τους συντάκτες των Filmboy.gr και Horrorant.com Κωνσταντίνο Τσώκο και Κώστα Κίτσιο απεφάνθη, με τα βραβεία να έχουν ως εξής:

Best Film: The Battery του Jeremy Gardner
Best Director: Chimeres (Olivier Beguin)
Best Screenplay: Schism (Jace Anderson, Adam Gierasch)
Best Male Acting: Jeremy Gardner (The Battery)
Best Female Acting: Jasna Kohoutova (Chimeres)
Best Cinematography: Tombville (Camille Langlois)
Best Special Effects: Thanatomorhose
Best Greek Short Film: Forever Night του Θέμη Κατσιμίχα
Best International Short Film: Mr Bear του Andres Rosende

Επίσης, το Horrorant Film Festival Fright Nights 2014 θα συνεχίσει για 2η εβδομάδα σερί, μεταφερόμενο από την Αθήνα στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα από 20 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου 2014 στη Θεσσαλονίκη στο Σινέ Φαργκάνη, έναν από τους κλασικούς χειμερινούς κινηματογράφους που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης, μία αίθουσα που χρησιμοποιεί ψηφιακή προβολή, το αρτιότερο τεχνολογικά σύστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλο τον κόσμο.

Θα προβληθούν συνολικά 18 ολοκαίνουριες ταινίες, πολλές Ευρωπαϊκές πρεμιέρες και δυο νέες ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή ενώ οι ταινίες του προγράμματος καλύπτουν όλο το εύρος του κινηματογραφικού τρόμου, από splatter, slasher, body torture, grindhouse, horror-comedies και neo-giallo μέχρι noir, sexploitation, serial killers, teen horror, ταινίες ψυχολογικού τρόμου, θρίλερ επιβίωσης, ζόμπι και βαμπίρ, με όλες τις ταινίες να είναι νέες παραγωγές, μερικές ακυκλοφόρητες και μία ειδικά επιλεγμένη horrorant classic επιλογή.

Οι προβολές είναι 3 καθημερινά (6, 8 και 10.30, εκτός από τη πρώτη μέρα της μεγάλης πρεμιέρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30) και σε κάθε μία θα προβάλλεται μία μικρού μήκους ταινία πριν το κύριο φιλμ.
Τα εισιτήρια τιμώνται στα 5 ευρώ (1 short + 1 feature).

Ειδική προσφορά μόνο από το Groupon, 1 ταινία επιλογής μόνο με 5 ευρώ για 2 Άτομα!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x