Stoiximan Super League

Τα βρίσκει και με Πίντο

Μετά την συμφωνία με τον Κουΐνσι για διακανονισμό των χρημάτων ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Αντρέ Πίντο. Αισιοδοξία για Λέτο-Τοτσέ.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται για τον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις με τους διακανονισμούς με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε η ΠΑΕ να είναι «Ο.Κ.» πριν από τον πρώτο έλεγχο της UEFA τον προσεχή Δεκέμβριο.

Χθες οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Κουίνσι, παρουσία του μάνατζέρ του Λίαμ Κάλεντερ, και η πλευρά του Αφρικανού μεσοεπιθετικού δέχθηκε να μειωθεί κατά ένα χρόνο η διάρκεια του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο έληγε το 2015 και τώρα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στις χθεσινές επαφές οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως ο Κουίνσι μένει ελεύθερος, εφόσον βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Από εκεί και πέρα, ο Γκανέζος θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τον Ιανουάριο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, η SportDay αναφέρει πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία και με τον Αντρέ Πίντο. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η διοίκηση του «τριφυλλιού» να συναντηθεί με την πλευρά του Πορτογάλου στόπερ, ώστε να υπογραφεί ο διακανονισμός.

Ο Πίντο θα πάρει και ένα ποσό ως προκαταβολή και το δημοσίευμα αναφέρει πως και εκείνος θα προπονείται μέχρι τον Γενάρη με την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Λέτο και τον Τοτσέ, με τους οποίους υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι και με αυτούς θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x