Euro 2024

Τα δάκρυα… ποτάμι (pics)

Αν ήξεραν τι τους περίμενε στον ημιτελικό ίσως να μην… κατέβαιναν στο γήπεδο! Ο πόνος των Βραζιλιάνων μετά την «επτάρα» από τους Γερμανούς ήταν αβάστακτος και το «Μινεϊράο» γέμισε με… δάκρυα.

Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε. Οι Βραζιλιάνοι περίμεναν εκείνοι εντυπωσιακές εμφανίσεις με γκολ και θέαμα, όμως τα όνειρα για το Μουντιάλ που γινόταν στο σπίτι τους μετατράπηκαν σε εφιάλτη στον ημιτελικό.

inner

inner

Το ισοπεδωτικό πέρασμα της Γερμανίας άδειασε το «Μινεϊράο» με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Από τους συνολικά 58.000 θεατές που βρέθηκαν στην αρένα του Μπέλο Οριζόντε αρκετοί ήταν αυτοί που έφυγαν στην ανάπαυλα, καθώς δεν άντεχαν να δουν τη «σελεσάο» σε μια από τις πιο ντροπιαστικές της εμφανίσεις.

inner

alt="inner" border="0"/>

Όταν δε, ο Τσακίρ σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς και τα μάτριξ του γηπέδου έδειχναν 7-1, οι παίκτες του Σκολάρι δεν άντεξαν και στην πλειοψηφία τους ξέσπασαν σε δάκρυα. Ο Τιάγκο Σίλβα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του, που ήταν «ράκος» από το… χαστούκι των «πάντσερ». Βέβαια, δεν έλειψε και η μικροένταση αφού κατά την ομιλία του Σκολάρι στο κέντρο του γηπέδου και κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου, αρκετοί ήταν αυτοί που δυσανασχετούσαν.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x