Super League 2

Τα δικά της παιδιά και ο… ξένος

Μάκος και Κατσουράνης εξετάζονται από την ΑΕΚ για τη θέση του μέσου, ενώ ο Χόρχε Μολίνα της Μπέτις απασχολεί την «Ένωση» για την επιθετική γραμμή.

Η απόκτηση μέσου, έχει αναχθεί σε μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και μαζί με αυτή του επιθετικού είναι οι δύο θέσεις όπου αναμένονται ενισχύσεις στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Για το χώρο του κέντρου η «Ένωση» εξετάζει με ενδιαφέρον δύο λύσεις πρώην δικών της παιδιών. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μάκο και τον Κώστα Κατσουράνη. Ο 27χρονος μέσος, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα την τριετία 2009-2012, ανήκει στην Ανόρθωση και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. Επαφή δεν έχει υπάρξει, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα θετικός να επιστρέψει στην ΑΕΚ, που είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του και το καλοκαίρι.

Ακόμη πιο εφικτή είναι η λύση του Κώστα Κατσουράνη, που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα από το 2002 μέχρι το 2006. Ο 35χρονος μέσος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ινδία και κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ φυσικά και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει. Όπως και ο Μάκος, έχουν το επιπλέον ατού πως δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ΑΕΚ που χρειάζεται επειγόντως αντικαταστάτη για τον Κορδέρο, ο οποίος θα επανέλθει λογικά το Φεβρουάριο. Επιπροσθέτως, Μάκος και Κατσουράνης είναι Έλληνες και δεν θα «σπαταληθεί» αν αποκτηθούν η μοναδική διαθέσιμη θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ.

Μολίνα για την επίθεση

Το βάρος που μοιραία έχει πέσει στην απόκτηση μέσου δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ αδιαφορεί για τη θέση του σέντερ φορ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», εξετάζεται η περίπτωση του Χόρχε Μολίνα. Ο 31χρονος Ισπανός φορ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι», καθώς είναι ψηλός (1,89μ.) και δυνατός. Ανήκει στην Μπέτις μέχρι το 2016, αλλά δεν αγωνίζεται φέτος πολύ και φέρεται να τελεί υπό παραχώρηση. Φέτος έχει μόλις 2 γκολ σε 12 συμμετοχές σε δεύτερη κατηγορία και Κύπελλο, ωστόσο πέρσι είχε 9 τέρματα σε 32 εμφανίσεις στην Primera Division.

Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναχώρησε εκ νέου για το εξωτερικό για να τσεκάρει παίκτες και όλα συνηγορούν στο ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x