Επικαιρότητα

Τα δικαιώματα του καταναλωτή και οι παγίδες της περιαγωγής στις διακοπές

Οδηγίες προς όσους ταξιδεύουν σχετικά με τις παγίδες, που μπορεί να κρύβουν οι χρεώσεις περιαγωγής στην κινητή τηλεφωνία, εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οδηγίες προς όσους ταξιδεύουν σχετικά με τις παγίδες, που μπορεί να κρύβουν οι χρεώσεις περιαγωγής στην κινητή τηλεφωνία, εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στο σχετικό κείμενο οδηγιών, η Επιτροπή ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σε όλες τις χώρες της ΕΕ, η λεγόμενη “ευρωχρέωση” επιβάλλει ανώτατα όρια στη χρέωση αυτών των υπηρεσιών - ώστε να μπει ένα τέλος στις υπερβολικές τιμές.

“Όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο σε άλλη χώρα της ΕΕ - για να τηλεφωνήσετε, να στείλετε μηνύματα ή να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο - υπάρχει ένα όριο στην τιμή που μπορεί να σας χρεώσει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας” σημειώνει το κείμενο των οδηγιών. Να σημειωθεί ότι από τις 15 Ιουνίου 2017 δεν θα υπάρχει κανένα επιπλέον τέλος περιαγωγής. Έως τότε (και από τις 30 Απριλίου 2016) για εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις (ανά λεπτό) δεν υπάρχει κανένα επιπλέον τέλος περιαγωγής + μέχρι 0,05 ευρώ...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x