Betmasters

Τα δύο Over και η νίκη της Ολλανδίας

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr μία μεικτή τριάδα από ποδόσφαιρο και πόλο για το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/7).

Και οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στον τελικό των γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης έχουν καταφέρει ξεχωριστά επιτεύγματα στους ημιτελικούς.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία πέταξε έξω τη διοργανώτρια Ουγγαρία και αρκετά πιο εύκολα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό 9-8.

Η Ολλανδία χρειάστηκε ένα τραγικό σφάλμα του προπονητή της Ιταλίας και των παικτριών του για να ισοφαρίσει 8-8, με πέναλτι, επτά δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια και να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3 και συνολικό σκορ 12-11.

Οι αποδόσεις είναι ένα μεγάλο ζήτημα για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το είδαμε και στον ημιτελικό του Μαυροβούνιο με τη Σερβία, όπου ναι μεν το φαβορί πήρε τη νίκη αλλά στη μοναδική φορά που προηγήθηκε στο παιχνίδι.

Το ότι βγήκε το σημείο δεν σημαίνει κάτι. Η απόδοση ήταν λάθος από τη στιγμή που το Μαυροβούνιο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 5-1, 7-3 και 8-4!

Η Ολλανδία θα είναι η επιλογή μας και λόγω απόδοσης και λόγω της αντίδρασής της όταν πιέστηκε από την Ιταλία, κάτι που δείχνει πώς πρόκειται για ομάδα που δύσκολα χάνει.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα διαλέγουμε δύο Over: Στο Σάντος-Σαπεκοένσε οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν στατιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση, όμως υπάρχει προφανές φαβορί (Σάντος) και η τιμή του Over είναι δυσανάλογη του.

Κάποιος που θα παίξει τη Σάντος σε τόσο χαμηλή απόδοση σημαίνει πώς πιστεύει σε άνετη νίκη, κάτι που σημαίνει δύο συν γκολ διαφορά ας πούμε. Άρα γκολ!

Το Σερκλ Μπριζ-Γάνδη έχει τους φιλοξενούμενους φαβορί, αλλά είναι πρώτη αγωνιστική και όλα μπορούν να γίνουν. Η Γάνδη και στα φιλικά πρωταγωνίστησε σε ανοικτά παιχνίδια, οπότε ένα ματς στα μέτρα της θα έχει τέρματα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

041. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΔ. 613 – ΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ (2,65)
152. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ: OVER (1,75)
161. ΣΑΝΤΟΣ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ: OVER (2,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x