Stoiximan Super League

Τα είπαν Γκατούζο-παίκτες

Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης του ΟΦΗ υπήρξε τετ α τετ μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και του Τζενάρο Γκατούζο. «Σε εμπιστευόμαστε και δεν θέλουμε να φύγεις», είπαν στον Ιταλό.

Η αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις με την απόφαση της παραίτησης του Τζενάρο Γκατούζο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας να μην γίνεται δεκτή, μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις με τη διοίκηση.

Πάντως πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας οι αρχηγοί των Κρητικών, εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, είχαν τετ α τετ με τον Ιταλό τεχνικό.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών συζητήθηκε η φράση του Γκατούζο «δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου», την οποία ανέφερε για να εξηγήσει την διαφαινόμενη τότε αποχώρηση του.

Οι παίκτες του τόνισαν, πάντως: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με εσένα. Όλοι σε πιστεύουμε και θέλουμε να συνεχίσεις μαζί μας. Σε εμπιστευόμαστε και δεν θέλουμε να φύγεις από την ομάδα».

Ο Ιταλός είπε μόνος του προς τους ποδοσφαιριστές ότι παρερμηνεύτηκε η φράση «δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου» και δεν ήθελε να θίξει την συνεργασία του μαζί τους, ενώ σημείωσε πως αυτοί αντιμετωπίζουν οικονομικά -και όχι μόνο- προβλήματα, γι’ αυτό και δεν είναι συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά ζητήματα.

Πλέον παραμένουν όλοι μαζί και στέλνουν μήνυμα πως: «Συνεχίζουμε ενωμένοι. Μια γροθιά».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x