Ελλάδα

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Άρης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη την επόμενη Τετάρτη στο μεγαλύτερο ματς της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ και όλοι οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι αδημονούν να βρεθούν στο «Παλατάκι».

Έτσι, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης και ενημερώνει για τον τρόπο διάθεσής τους και μέσω ίντερνετ, ορίζοντας γενική τιμή 10 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης (1η Οκτωβρίου 2013) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013. Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, η γενική είσοδος στο γήπεδο είναι 10 ευρώ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4, και 5.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης και όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εξαιρούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4 και 5.

Από το πρωί της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2013, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης και μέσω Internet από τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home, ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με ένα απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης για όλους τους αγώνες».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x