Χάντμπολ

Τα εισιτήρια για τους τελικούς χάντμπολ

Οι δύο τελικοί Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών και Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών πλησιάζουν και η ΟΧΕ την Τρίτη φρόντισε να ενημερώσει για κάποια πράγματα που αφορούν τις δυο σημαντικές αναμετρήσεις.

Έτσι, την ίδια μέρα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους φίλους του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Νέας Ιωνίας για τη διάθεσή των εισιτηρίων και τον τρόπο παραλαβής τους, όπως και για κάποια μέτρα ασφαλείας στο κλειστό της Πυλαίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΟΧΕ ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τους τελικούς ανδρών και γυναικών.

Από σήμερα διατίθενται στα γραφεία της ΟΧΕ (Γ΄ Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα) και στα γραφεία της ΕΣΧΘ (Μίκρα -3-, Θεσσαλονίκη) τις ώρες 09:00- 15:00 τα εισιτήρια των τελικών των Κυπέλλων Ελλάδος ανδρών Λουξ και γυναικών.

Για τους άνδρες κοστίζουν 10 ευρώ και για τις γυναίκες 5 ευρώ.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους αθλητές του χάντμπολ, στα σωματεία και γενικότερα στους συντελεστές του αθλήματος.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και το κάθε άτομο μπορεί να πάρει μέχρι και τρία εισιτήρια, εφόσον έχει μαζί του όνομα και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας των κατόχων των εισιτηρίων.

Για την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει ταυτοποίηση με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, η οποία είναι απαραίτητη.

Αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, τα γραφεία σε ΟΧΕ και ΕΣΧΘ θα παραμείνουν κλειστά και η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Πέμπτη 26/3 και την Παρασκευή 27/3, έως εξαντλήσεώς τους.

Η ΟΧΕ καλεί τον κόσμο του χάντμπολ να δώσει το "παρών" και να δώσει ηχηρό μήνυμα υπέρ του αθλητισμού και του "ευ αγωνίζεσθαι"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x