Επικαιρότητα

Τα ελληνικά κρασιά έχουν την… τιμητική τους στο NJV Athens Plaza

Το ελληνικό κρασί έχει βάλει ως στόχο να αναδείξει το NJV Athens Plaza, το οποίο τους επόμενους μήνες θα υποδεχτεί καταξιωμένους Έλληνες οινοπαραγωγούς στο Plaza Lounges.

Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο θα συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο του κρασιού, όπως Σκούρας, Λαζαρίδης, Κτήμα Τσέλεπου, Κτήμα Αναγέννηση, Κτήμα Παυλίδη.

Κάθε μήνα και για όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ένας διαφορετικός παραγωγός θα συνδυάζει αρμονικά τις διάφορες ποικιλίες κρασιού με το ανανεωμένο μενού του Plaza Lounges, ενώ όλες οι ετικέτες θα είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Αρχίζοντας από το Νοέμβριο, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον οινοπαραγωγό Γιώργο Σκούρα, προσφέροντας στους πελάτες και επισκέπτες του τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διάφορες ποικιλίες κρασιών του, ανάμεσά τους το «Μέγα Οίνο», το «Viogner Σκούρα ‘12», το «Αγιωργίτικο» και το «Salto- Μοσχοφίλερο Wild Yeast».

Το Δεκέμβριο την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του Νίκου Λαζαρίδη και συγκεκριμένα το Λευκό και Ερυθρό Chateau, το Λευκό Perpetuus, το Ερυθρό Μαγικό Βουνό και το Solitaire.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x