Γ' Εθνική

Τα γνωστά προβλήματα στην ΑΕΚ

Τα ίδια ονόματα με αυτά των περασμένων ημερών σημείωσε στο απουσιόλογιό του ο Τραϊανός Δέλλας. Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν και τη Μεγάλη Πέμπτη το ατομικό τους πρόγραμμα.

Χωρίς απρόοπτα -αλλά και επιστροφή κάποιου απ’ τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή είναι ανέτοιμοι- συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ πριν τη διακοπή του Πάσχα.

Όπως και χθες, ο Τραϊανός Δέλλας γύμνασε την ομάδα του χωρίς τους Ντακόλ, Τσουκαλά, Κάτσικα και Θαναηλάκη, οι οποίοι ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Ειδικά για τον Βραζιλιάνο πάντως (που είναι βασικός και αναντικατάστατος μετά τον τραυματισμό του Μπρέσεβιτς) δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για τη συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά, καθώς εκτιμάται ότι θα επανέλθει την επόμενη βδομάδα σε φουλ ρυθμούς.

Όλα αυτά ωστόσο μετά το διήμερο ρεπό που θα πάρουν όλοι οι «κιτρινόμαυροι» για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους, αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής (η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x