Gossip

Τα highlights της δεξίωσης Ρουβά-Ζυγούλη: Η «βουτιά» του Σάκη, εκρηκτική Παπαρίζου και η απαγόρευση

To πολυτελές μενού, η σικ μπομπονιέρα και τα τραπέζια με τους τίλους τραγουδιών του σταρ

Σε μία ρομαντική τελετή, με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους και καλεσμένους συγγενείς και εκλεκτούς φίλους, ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της εκκλησίας ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στην έπαυλη Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, στη δεξίωση που ακολούθησε ανέβασαν στα social media φωτογραφίες -παρά την ευγενική απαγόρευση του ζευγαριού- που απαθανάτιζαν τους ίδιους με τον Σάκη και την Κάτια και κάποιες μικρές στιγμές από τον γάμο της δεκαετίας, όπως χαρακτηρίστηκε από τα Μέσα.

Στα highlights της βραδιάς η... βουτιά του Σάκη Ρουβά στους καλεσμένους του, το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου αλλά και τα τραπέζια των καλεσμένων που είχαν ονόματα τίτλους τραγουδιών του Έλληνα σταρ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη θεαματική βουτιά του Σάκη Ρουβά:




Μάλιστα, από τις εικόνες που διέρρευσαν στα social media o Σάκης Ρουβάς φαίνεται ότι καταδιασκέδασε τον γάμο του:






Η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στο γάμο, μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη και δεν αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή και να πει και αυτή ένα τραγούδι! η έλενα αφιέρωσε το My number one, στο ζευγάρι και ξεσήκωσε τους καλεσμένους:

@sakisrouvas & @katiazygouli να ζήσετε ???????? @helenapaparizouofficial u are the #No1 ?????????? #miazoimazi #wedding #SakisKatia

A post shared by Helena Paparizou Fans (@helenapaparizou_fans) on




Η πρωτότυπη μπομπονιέρα, το μενού και η… απαγόρευση!

Οι καλεσμένοι έκαναν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο όμορφες στιγμές και λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Τα τραπέζια, εκτός από τον συνηθισμένο αριθμό είχαν και ονόματα από τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά. Πάνω στα τραπέζια, επίσης, είχε και γραπτώς την επιθυμία του ζευγαριού να μην δημοσιευθούν στιγμές από το γάμο τους.



Όπως είδαμε στα social media η μπομπονιέρα ήταν ένα κερί, γνωστής εταιρίας, μέσα σε ένα κουτί που ήταν δεμένο με χρυσή κορδέλα και ένα κουφέτο σε σχήμα πετραδιού.



Το φως της δημοσιότητας είδε και το μενού της δεξίωσης. Το φαγητό ήταν καθιστό, δεν είχε μπουφέ και περιελάμβανε τρία πιάτα. Το πρώτο ήταν βασιλικό καβούρι σε πράσινη σαλάτα με μάνγκο και σως λεμονιού. Το δεύτερο πιάτο ήταν φιλέτο μοσχαρίσιο με λαχανικά και ψητές πατάτες, ενώ τέλος, το γλυκό που επέλεξε το νεόνυμφο ζευγάρι ήταν πάβλοβα με αφράτη κρέμα βανίλιας, κόκκινα φρούτα και mous bitter σοκολάτας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κάθε καλεσμένος είχε μαζί του μία χρυσή κάρτα για να μπορέσει να εισέλθει στο χώρο της δεξίωσης.



Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ανέβει στη σκηνή ο Σάκης και να... ανάψει τη βραδιά:

@sakisrouvas & @katiazygouli να ζήσετε ???????? @helenapaparizouofficial u are the #No1 ?????????? #miazoimazi #wedding #SakisKatia

A post shared by Helena Paparizou Fans (@helenapaparizou_fans) on




Παρακάτω δείτε κάποιες από τις φωτογραφιες που ανέβασαν οι καλεσμένοι στα social media:







Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x