Games

Τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς Crash Bandicoot

Πολύ από εμάς θα θέλανε να ξαναζήσουν τις μαγικές στιγμές και την δύναμη των 90's όσο αναφορά στα video games.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στον χώρο λοιπόν της συγκεκριμένης χρονιάς δεν είναι άλλη από τον.. Crash Bandicoot. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την πρώτη "μασκότ" που συνόδευσε το PlayStation της Sony, παρότι οι developers αρνήθηκαν πολλές φορές τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Η ονομασία του προέρχεται απ' το bandicoot (θυλακομυίδα), ένα μικρό μαρσιποφόρο ζώο που ζει κυρίως στην Αυστραλία. Ο Crash Bandicoot είναι φιγούρα τόσο αναγνωρίσιμη όσο και οι Mario και Sonic, ακόμα και από ανθρώπους εκτός του χώρου των video games. Δημιουργός της σειράς είναι η Naughty Dog, η οποία έχει χαρίσει στη Sony αμέτρητες επιτυχίες. Γυρίζουμε λοιπόν τις σελίδες του προς τα πίσω σε αυτήν την χρυσή εποχή και έπειτα, με σκοπό να σας μεταφέρουμε τα καλύτερα Crash Bandicoot games που κυκλοφόρησαν ποτέ. BURDAGA!

No 10: Crash Bandicoot 2
Ο έκτος κατά σειρά τίτλος στην σειρά Crash και ο δεύτερος για τα φορητά συστήματα ψυχαγωγίας. Το Crash Bandicoot 2: N-Tranced αναφέρεται σε ένα platform game, το οποίο κυκλοφόρησε από την Universal Interactive Studios και έκανε την εμφάνισή του το 2003. Ο παίκτης έχει στον έλεγχό του τον Crash Bandicoot και καλείται να σώσει τους φίλους του από μια ύπνωση του κύριου ανταγωνιστή του, του Doctor Nefarious Tropy και του συμμάχου του N. Trance. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αρχαία ξύλινη μάσκα Aku Aku, η οποία προστατεύει τον Crash σε περίπτωση που τον βλάψουν. Στόχος κάθε επιπέδου είναι να βρει και να μαζέψει ο παίκτης τους κρυστάλλους και τα διαμάντια που είναι κρυμμένα σε διάφορα σημεία. Οι κριτικές για τον τίτλο ήταν θετικές.



No 9: Crash Nitro Kart (PS2, GC, Xbox, GBA, N-Gage - 2003)
Το 2003 προστέθηκε στην σειρά Crash Bandicoot το δεύτερο racing game με την ονομασία Crash Nitro Kart. Ο τίτλος περιλαμβάνει έξι διαφορετικά στιλ gameplay, με μερικά από αυτά να είναι προορισμένα για solo και άλλα για co-op δράση. Οι πρωταγωνιστές του τίτλου προέρχονται από όλο τον κόσμο του Crash και παίρνουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας. Κάθε παίκτης έχει στην κατοχή του όπλα και ειδικά power-ups, τα οποία τα χρησιμοποιεί με τον αναλογικό μοχλό και τα πλήκτρα. Αναμενόμενο ο τίτλος να αφήσει ευχάριστα συναισθήματα, καθώς δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές.



Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x