Μπάμπης Χριστόγλου

Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για την υποχρέωση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού -και δεν φάνηκε να καταλαβαίνουν στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Να πω ότι δεν τα είχαμε πει. Τα είχαμε συζητήσει, τα είχαμε τονίσει πριν ακόμα μπουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο πούλμαν για να πάνε στη Λιβαδειά. Ήταν και αυτό το παιχνίδι όπως και όσα μένουν για το φινάλε της σεζόν μια μεγάλη ευκαιρία για παίκτες και προπονητή να αλλάξουν τις εις βάρος τους εντυπώσεις. Καλή η κουβέντα για τους δικαστές που βγάζουν αποφάσεις κατά παραγγελία, καλή η συζήτηση για τους άλλους που βάζουν γκολ μόνο από οφσάιντ ή πέναλτι, καλή η γκρίνια για τον Γραμμένο ή Κρυμένο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ που γράφει ανακοινώσεις σε στιλ Θύρας 4 αλλά... Υπάρχει και η υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού που κάποιοι δεν τη νιώθουν.

Υποχρέωση κάθε φορά που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους. Υποχρέωση να κάνουν τον κόσμο της ομάδας να νιώθει περηφάνια κάθε φορά που τους βλέπει να παίζουν μπάλα. Υποχρέωση να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους κατηγορήσει για αδιαφορία και ωχαδερφισμό. Ειδικά αυτές τις μέρες που τον Ολυμπιακό τον κυνηγάνε οι πάντες. Ειδικά αυτές τις μέρες που ο κόσμος της ομάδας δέχεται επιθέσεις από τα ΜΑΤ και επειδή φορά ερυθρόλευκα διακριτικά δεν του επιτρέπουν να διαμαρτυρηθεί. Ειδικά αυτές τις μέρες που ακόμα και οι παλαίμαχοι της ομάδας είναι στα όπλα και δίνουν και αυτοί τη δική τους μάχη.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά δεν είναι απλά ενοχλητική. Είναι προκλητική. Στην τελική, δείχνουν κάποιοι ότι δεν γουστάρουν να παίζουν άλλο σε αυτή την ομάδα. Ή δεν μπορούν. Ε, λοιπόν, να μας το πουν να απαλλαχθούμε από την παρουσία τους. Δεν υπάρχει λόγος, ρε φίλε ποδοσφαιριστή, αν περνάς ποδοσφαιρική κατάθλιψη ή την έχεις δει αλλιώς με τον Ολυμπιακό να ταλαιπωρείσαι και να μας ταλαιπωρείς. Πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία να παίξεις.

Και μια κουβέντα για τον Γκαρθία... Κάτι διαφορετικό περιμέναμε και από τον προπονητή. Ρε μπαγάσα, δύο εβδομάδες δούλεψες για να παρουσιάσεις αυτό το χάλι. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ένα τόσο ακριβό ρόστερ να το κάνεις να συμπεριφέρεται με διαλυμένη διαδήλωση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x