Ψυχαγωγία

Τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ!

Η Θεσσαλονίκη είναι ίσως η πιο ζωντανή πόλη, από θέμα διασκεδάσεις. Το κέφι και η ζωντάνια την χαρακτηρίζουν και την κάνουν ξεχωριστεί στις καρδιές όλων μας!

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας. Η πόλη αυτή έχει πολλά μνημεία όπως την ρωμαϊκή αγορά, την Αψίδα του Γαλέριου (καμάρα) τον τάφο του (ροτόντα-Άγιος Γεώργιος), την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, τα τείχη της και πλήθος άλλων βυζαντινών εκκλησιών.

inner

Το πιο γνωστό μνημείο και σύμβολο της Θεσσαλονίκης, είναι ο Λευκός Πύργος . Ο Πύργος χτίστηκε τον 15ο αιώνα και τη σημερινή εποχή είναι ανοιχτός στο κοινό, ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη πανοραμική θέα που προσφέρεται από την κορυφή του.

inner

Η πανέμορφη συμπρωτεύουσα θεωρείται από τις πιο ωραίες φοιτητουπόλεις. Η πλατεία Αριστοτέλους κατακλύζετε από κόσμο καθώς διαθέτει καφετέριες , ρεστοράν και μπαράκια, ενώ φιλοξενεί όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

inner

inner

Ακολουθώντας τον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης την Λεωφόρο Τσιμισκή, αμέσως μετά την Πλατεία Ελευθερίας θα συναντήσετε τα Λαδάδικα. Μια όμορφη ιστορική περιοχή ειδικά διαμορφωμένη μόνο για πεζούς. Τα Λαδάδικα είναι ένα από τα πιο «καυτά» σημεία της πόλης όσον αφορά την διασκέδαση!

inner

Εκεί θα βρείτε καφετέριες, ταβέρνες. μπυραρίες αλλά και διάφορα clubs που συνυπάρχουν σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Τα χρώματα, οι ήχοι, οι γεύσεις και γενικότερα η εμπειρία θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το τι σημαίνει διασκέδαση στην Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Ελευθερία Πετρολιάγκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x