Euro 2024

«Τα ματς της ζωής μας με την Ελλάδα»

Ο Ραζβάν Κότσις υπερτόνισε τη σημασία των αγώνων μπαράζ με την Ελλάδα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην εθνική Ρουμανίας.

Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους αντιμετωπίζουν οι Ρουμάνοι διεθνείς τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Ραζβάν Κότσις.

«Πρόκειται για τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα μας. Θέλουμε πολύ να πάμε στο Μουντιάλ και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό», δήλωσε ο μέσος της Χόβερλα και πρόσθεσε: «Ξέρουμε το παιχνίδι της Ελλάδας και θα το μελετήσουμε κι άλλο. Είναι μία ομάδα που παίζει αμυντικά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά κι αν δεν τα καταφέρουμε ένα 0-0 θα είναι καλό αποτέλεσμα για μας».

Ο αμυντικός της Άστρα, Αλεξάντρου Μάτελ, συμφώνησε με τον συμπαίκτη του. «Η Ελλάδα είναι πολύ σκληρή ομάδα και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Όμως θα κάνουμε το παν για να φτάσουμε στα τελικά κι ελπίζω να παίξουμε καλά. Σίγουρα οι απουσίες των Κίρικες και Ταταρουσάνου είναι σημαντικές, γιατί πρόκειται για εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά όσοι παίξουν θα δώσουν το καλύτερο για την πρόκριση», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x