Βόλεϊ

Τα μέτρα έπιασαν τόπο

Σε απόλυτη ηρεμία διεξάγεται στο Αγρίνιο το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών. Αποτράπηκε ο κίνδυνος «συνάντησης» οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αφού απομακρύνθηκαν από την πόλη.

Σε ήρεμο κλίμα διεξάγεται το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, που προέβλεπε για σήμερα τα παιχνίδια Πανναξιακός-Παναθηναϊκός (17:30) και Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός (20:00).

Αποστολή στο Αγρίνιο, Σταύρος Χονδροθύμιος

Ο σχεδιασμός της αστυνομίας για την αποτροπή επεισοδίων φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς αποφεύχθηκε συνάντηση οπαδών των «αιωνίων» στην πόλη, με όσους κινδύνους θα εγκυμονούσε κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται πως τα χαράματα εμφανίστηκαν στην πόλη κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, που όμως δεν προκάλεσαν προβλήματα και επιτηρούνταν διακριτικά και εξ αποστάσεως από δυνάμεις της αστυνομίας. Λίγο αργότερα, δε, συνοδεία της αστυνομίας απομακρύνθηκαν ειρηνικά, δίχως παρατράγουδα, παρά μόνο με κάποια συνθήματα. Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, μια ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιχείρησε να μπει στην πόλη ερχόμενη από την Αμφιλοχία, ωστόσο δεν τους επετράπη καν η είσοδος.

Η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ εκπόνησαν ένα πλάνο για να μην βρεθούν στον ίδιο χώρο οπαδοί των δύο ομάδων και φαίνεται πως λειτουργεί στην εντέλεια. Υπενθυμίζεται πως κανένα εισιτήριο δεν έχει δοθεί στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ έχουν εκδοθεί 362 ονομαστικά εισιτήρια για καθεμιά από τις δύο ημέρες του Final Four.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x