Την αισιοδοξία της πως το τουρνουά «Βριλλητός» που θα γίνει στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη.

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά και τέως δήμαρχος της πόλης της Ημαθίας μίλησε για το τρίτο διεθνές τουρνουά για την κατηγορία παμπαίδων, που θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, την υποστήριξη της ΟΧΕ, του Φίλιππου Βέροιας και με χορηγό επικοινωνίας τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

Για τον τουρνουά:
«Είναι τεραστία ευθύνη του τουρνουά. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε εξαιρετικά. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δημήτρη και τη Κατερίνα Ψωμιάδου για την συμβολή τους. Πιστεύω ότι η Βέροια είναι πανέτοιμη και ακόμη και ως το τελευταίο εθελοντή»,

Για τον αριθμό των εθελοντών:
«Είναι πάρα πολλοί, καλύτερα αν μην πούμε νούμερο γιατί ακόμη και τώρα προστίθενται. Αλλά σίγουρα είναι περισσότεροι από 90. Βραβευτήκαμε άλλωστε ως μία από τα πέντε πόλεις στην Ευρώπη που αντιμετώπισε τη κρίση καλύτερα. Είναι τα πάντα έτοιμα και για αυτό το τουρνουά και ελπίζουμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».