Βόλεϊ

Τα πρώτα μέτρα για το φάιναλ φορ στο Αλεξάνδρειο

Με καθεστώς «ειδικής διαχείρισης» και με ελεύθερη είσοδο στα μέλη του βόλεϊ θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, 18-19 Μαρτίου.

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η πρώτη ενημέρωση στους εκπροσώπους των τεσσάρων ημιφιναλίστ για τα όσα θα ισχύσουν στο διήμερο της τελικής φάσης της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, όσο και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.
Όπως και στο Final-4 του Κυπέλλου γυναικών, δικαίωμα εισόδου για να παρακολουθήσουν το Final-4 θα έχουν οι αθλητές/αθλήτριες κάτοχοι δελτίων σωματείων της ΕΟΠΕ, οι οποίοι θα συνοδεύονται και από τους αντίστοιχους προπονητές, καθώς και οι κηδεμόνες των αθλητών.

H ημερομηνία κατάθεσης αίτησης έκδοσης δελτίου για τους αθλητές κάτω των 16 ετών έπρεπε να έχει γίνει μέχρι σήμερα, ενώ τα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 του μήνα.

Η ταυτοποίηση στην είσοδο θα γίνεται με επίδειξη επίσημου εγγράφου με φωτογραφία για τους ενήλικες και με το αθλητικό δελτίο για αθλητές και αθλήτριες.

Επιπλέον, όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ (διοικήσεις Ενώσεων, ΣΥΔΠΕ, ΟΔΒΕ, ΣΕΠΠΕ, ΠΑΣΑΠ, ΕΣΑΠ, σύνδεσμος παλαιμάχων αθλητών, παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές βόλεϊ) είναι καλεσμένα στη διοργάνωση.

Τέλος, συμφωνήθηκε ότι οι τέσσερις ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους 50 προσκλήσεις και επιπλέον 30 για τους πιστοποιημένους χορηγούς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x