Τένις

Τα πρώτα ζευγάρια των ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός

Τζόκοβιτς-Γκούλμπις στους άνδρες και Σαράποβα-Μπουσάρ στις γυναίκες είναι τα δύο πρώτα ζευγάρια στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός πέρασε δια περιπάτου ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, που διεκδικεί τον τίτλο στο γαλλικό Open για να ολοκληρώσει το Grand Slam (με τίτλους και στα τέσσερα μεγάλα τουρνουά) επικράτησε 3-0 (7-5, 7-6, 6-4) του Καναδού Μίλος Ράονιτς (Νο 9). Αντίπαλος του «Νόλε», που είναι νούμερο δύο στον κόσμο, θα είναι ο Έρνεστς Γκούλμπις (Λετονία, Νο 17), που απέκλεισε τον Τόμας Μπέρντιχ (Τσεχία, Νο 6) με 3-0 (6-3, 6-2, 6-4).

Την Τετάρτη θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών από τους αγώνες Ράφαελ Ναδάλ (Ισπανία, Νο 1)-Νταβίντ Φερέρ (Ισπανία, Νο 5) και Άντι Μάρεϊ (Σκωτία, Νο 8)-Γκαέλ Μονφίς (Γαλλία, Νο 28).

Στις γυναίκες, η Μαρία Σαράποβα (Ρωσία, Νο 8) νίκησε την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Ισπανία, Νο 35) με 2-1 σετ (1-6, 7-5, 6-1) και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Γιουτζίν Μπουσάρ (Καναδάς, Νο 16), που απέκλεισε την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Ισπανία, Νο 15) με 2-1 σετ (7-6, 2-6, 7-5). Το άλλο ζευγάρι θα προκύψει από τις νικήτριες στους αγώνες Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία, Νο 4)-Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (Ρωσία, Νο 28) και Σάρα Εράνι (Ιταλία, Νο 11)-Αντρέα Πέτκοβιτς (Γερμανία, Νο 27).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x