Αγγλία

Τα σκάει για Μπονί η Σίτι!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σουόνσι για την απόκτηση του Γουίλφριντ Μπονί βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι που προσφέρει γη και ύδωρ για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Ένα πρώτο «μπαμ» στο νησί είναι έτοιμη να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα έγκυρα «Skysports» και «BBC» οι πολίτες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τη Σουόνσι για να κάνουν δικό τους τον Γουίλφριντ Μπονί και ήδη οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο για να ολοκληρωθεί το deal.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι προσφέρει, σύμφωνα με τον Τύπο, περίπου 30 εκατ. λίρες, ένα ποσό το οποίο δεν μπορεί να μην... συγκινήσει τους κύκνους προκειμένου να συναινέσουν για τη μεταγραφή του Ιβοριανού φορ, που έχει αποδείξει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ πως... το 'χει το γκολ πολύ εύκολα!

Πέρσι, μόλις στην πρώτη του χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είχε 17 σε 34 συμμετοχές, ενώ μια χαρά πηγαίνει και φέτος, έχοντας ματώσει 9 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 20 εμφανίσεις του. Φυσικά τα... δολοφονικά του ένστικτα τα είχε επιβεβαιώσει και νωρίτερα στη Φίτεσε, όπου έβγαλε μάτια και του έδωσε το εισιτήριο για το άλμα, ενώ θα δώσει το «παρών» και στο προσεχές Κύπελλο Εθνών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x