Euro 2024

Τα σχόλια του Ρίμπο και του Ζιλμπέρτο για τη συντριβή

Ποια ήταν τα μηνύματα των Πρωταθλητών Κόσμου, του 2002 και δύο ποδοσφαιριστών που πέρασαν από τα μέρη μας, για την συντριβή της Βραζιλίας

Ανάμεσα στα μηνύματα των ποδοσφαιριστών από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από δηλώσεις τους, από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, στα βραζιλιάνικα σάιτ υπήρχαν ασφαλώς και οι απόψεις των παικτών που έχουν φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της «σελεσάο» με κατάκτηση Μουντιάλ. Ανάμεσα σε αυτούς ο «Ρίμπο» και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Ριβάλντο τόνισε στο μήνυμα του, πως δεν πιστεύει αυτό που συνέβη, ενώ έστειλε και μήνυμα στους συμπατριώτες του, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη, είμαι πολύ στενοχωρημένος, αλλά ο Θεός είναι Θεός και ξέρει γιατί γίνονται όλα τα πράγματα. Ας σκεφτούμε τι θα γίνει με τη χώρα μας από εδώ κι εμπρός και την χώρα μας τον Οκτώβριο, γιατί η ζωή συνεχίζεται. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Με την σειρά του ο Ζιλμπέρτο, ήταν καυστικός για το επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας και για το τι πρέπει να γίνει από δω κι εμπρός: «Νομίζω πως είναι ώρα ν’ αναδιοργανώσουμε το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας. Είναι εύκολο να το λες μετά από μια τέτοια ήττα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x