Γερμανία

Τα θέλει και φέτος όλα… (video)

Ήταν το φαβορί και το απέδειξε! Η Μπάγερν διέσυρε 5-1 την Καϊζερσλάουτερν και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα διεκδικήσει το 17ο τρόπαιό της, με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ.

Σε παράσταση για έναν ρόλο, όπως αναμενόταν άλλωστε, μετέτρεψε τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί διέσυραν με σκορ 5-1 την Καϊζερσλάουτερν στην κατάμεστη από 71.000 φιλάθλους «Αλιάνζ Αρένα» και προκρίθηκαν στον τελικό του Βερολίνου.

Αυτή θα είναι η 20η παρουσία τους σε τελικό και θα διεκδικήσουν το 17ο τρόπαιο στην ιστορία τους. Αντίπαλος θα είναι η Ντόρτμουντ, όπως συνέβη το 2008 και το 2012. Την πρώτη φορά, νικήτρια ήταν η Μπάγερν με 2-1 στην παράταση και την δεύτερη η Μπορούσια με 5-2. Οι Βαυαροί βρίσκονται, όπως και πέρυσι, σε τροχιά tremble, αφού μετά το πρωτάθλημα, θα διεκδικήσουν το κύπελλο, ενώ στο Champions League βρίσκονται στα ημιτελικά.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και… απέβαλλε σχετικά νωρίς το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε. Στο 24ο λεπτό ο Σβαϊνστάιγκερ με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρόμπεν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα, τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο. Δημιουργός ήταν και πάλι ο Ρόμπεν, που έκανε κούρσα από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Κρόος και εκείνος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, η Μπάγερν πέτυχε και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Μίλερ από το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ποιος άλλος; Ο Ρόμπεν. Δέκα λεπτά αργότερα, η Καϊζερλάουτερν μείωσε το σκορ σε 3-1 με κεφαλιά του Τσόλερ, μετά από σέντρα του Ντικ, αλλά το «πλήρωσε». Στο 78ο λεπτό ο Μάτζουκιτς με κοντινή προβολή έκανε το 4-1 και στο 90ο λεπτό ο Γκέτσε «έγραψε» το τελικό 5-1 για τη Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x