Μουντομπάσκετ 2014

Τα «θηρία» της Σενεγάλης (Web TV)

Η… όψη και μόνο του ρόστερ της Σενεγάλης αρκεί για να κρατά την Εθνική σε εγρήγορση εν όψει της πρεμιέρας. Τι δηλώνουν οι Αφρικανοί. Δείτε Ντιένγκ, Φαγέ και… λοιπούς στη Web TV του www.sport-fm.gr.

Η Σενεγάλη προπονήθηκε την Πέμπτη λίγο πριν την ελληνική ομάδα και παρότι για την ποιότητα του ρόστερ μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες, αυτό που είναι οφθαλμοφανές είναι πως πρόκειται για μια τρομερά αθλητική ομάδα.

Πανύψηλοι παίκτες και με αθλητικά προσόντα, με γνωστότερους τον Γκόργκι Ντιένγκ των Τίμπεργουλβς και τον Μουχάμαντ Φαγέ του Πανελευσινιακού την περασμένη και του Ρεθύμνου την ερχόμενη σεζόν, συνθέτουν το δυναμικό των Αφρικανών, που το… πιστεύουν.

Φαίνεται από τα λεγόμενα του προπονητή τους, Σεΐκ Σαρ. «Το μπάσκετ παίζεται με 12 παίκτες σε κάθε πλευρά. Παρότι η Ελλάδα είναι πέμπτη στον κόσμο στο ranking, θα τη σεβαστούμε και θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό, γιατί έτσι είναι το άθλημα. Είναι μια ομάδα πολύ καλή στο γρήγορο παιχνίδι», τόνισε.

«Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Ο Μουχάμαντ Φαγέ, για παράδειγμα, παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και παίρνει καθημερινά μηνύματα από τους συμπαίκτες του», πρόσθεσε.

Δείτε στη Web TV πλάνα από την προπόνηση με τους θηριώδεις Σενεγαλέζους:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x