Ελλάδα

Τα τυπικά για Διαμαντίδη

Η ανακοίνωση απομένει για να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών.

Η σημαία θα κυματίζει στον ιστό της για αρκετά χρόνια ακόμη… Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Διαμαντίδη κι αφού ρυθμίστηκαν τα τελευταία ζητήματα, απομένει μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αυτή θα είναι τριετούς διάρκειας με τις ετήσιες απολαβές του αρχηγού της ομάδας να φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ (εισέπραττε 2 εκατ. βάσει του τελευταίου του συμβολαίου).

Οι δύο πλευρές είχαν καταστήσει εξ αρχή σαφές πως ήθελαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και μάλιστα ο Διαμαντίδης είχε ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ του πως δεν θα μιλήσει με καμία άλλη ομάδα. Εξ ου και δεν ενεπλάκη σε καμία μεταγραφολογία το όνομά του, παρότι… ελεύθερος.

Η ανακοίνωση αναμένεται μέχρι την Τετάρτη και με δεδομένη την αποχώρηση του Γιόνας Ματσιούλις, εκκρεμεί από το ρόστερ της περασμένης περιόδου μόνο να αποσαφηνιστεί το μέλλον του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x