Πόλο

Τα «χρειάστηκε» ο Ολυμπιακός

Μεγάλο βαθμό δυσκολίας είχε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τη Γλυφάδα, για την Α1 πόλο γυναικών. Παρ'όλα αυτά, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη νίκησε 16-9 και είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ.

«Σκούρα» τα βρήκε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στη Γλυφάδα για την Α1 πόλο.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκες» ναι μεν επικράτησαν 16-9 της ομάδας της Αλεξίας Καμμένου για τη 10η αγωνιστική, όμως σίγουρα δεν περίμενε να έχει παλέψει τόσο για την κατάκτηση της νίκης.

Χωρίς φόβο αγωνίστηκε η Γλυφάδα και έδειξε ανταγωνιστική για 3,5 οκτάλεπτα, εκμεταλλευόμενη την σκληρή προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Σαμπαντέλ, όμως τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» παικτριών.

Σε καταπληκτική μέρα βρέθηκε η Μπάρμπαρα Μπούικα, η οποία σημείωσε οκτώ γκολ (!), ενώ τέσσερις φορές βρήκε δίχτυα η Άλκηστη Αβραμίδου.

Την Τρίτη αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία, όπου την Τετάρτη θα κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ στις 19:00 ώρα Ελλάδος, για την Ευρωλίγκα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-2, 2-5, 2-6

Εθνικός-Τρίτωνας Αμαρουσίου 9-6

Από τις 12/1 είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Εθνικός, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 9-6 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στον Πειραιά.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Κατσούλη έφθασε τους 10 βαθμούς στην Α1 και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από Γλυφάδα και Ρέθυμνο, οι οποίες είναι οι έτερες διεκδικήτριες της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της κατηγορίας.

Η αρχηγός του Εθνικού, Σταυρούλα Αντωνάκου, ήταν και πάλι η MVP της ομάδας της, αλλά και της αναμέτρησης, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ από την πλευρά του Τρίτωνα τέσσερα τέρματα πέτυχε η Βάσω Μαυρέλου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν καθοριστικό για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος, με τον Εθνικό να έχει σερί 3-0 και να αποκτάει απόσταση ασφαλείας από τον αντίπαλο του, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-0, 3-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x