Champions League

Τα ζευγάρια στους «16» με… ποσοστά (pic)

Μολονότι υπάρχουν αρκετοί εκπρόσωποι από τις ίδιες χώρες στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιες ομάδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν αντιμέτωπες μετά την κλήρωση της Δευτέρας.

Την Δευτέρα (15/12) θα μάθουμε με σιγουριά την διαμόρφωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο υπάρχουν μεγάλα ποσοστά να δούμε συγκεκριμένα ζευγάρια.

Την Τετάρτη (10/12) τα μεσάνυχτα περίπου, μάθαμε και τις 16 ομάδες που προχωράνε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός ωστόσο ότι υπάρχουν τρεις ισπανικές, τρεις αγγλικές, τέσσερις γερμανικές και 2 γαλλικές στην φάση των «16» δημιουργεί κάποιες συγκεκριμένες πιθανότητες.

Για παράδειγμα, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώνει το παιχνίδι Τσέλσι- Μπάγερ Λεβερκούζεν με 28,7%. Οι Άγγλοι δεν μπορούν να κληρωθούν με την Άρσεναλ, τη Σάλκε και τη Σίτi ενώ οι Γερμανοί δεν μπορούν με την Μπάγερν, την Ντόρντμουντ και τη Μονακό.

Επιπλέον, τα ποσοστά αυτά βγάζουν και ένα ντέρμπι για την φάση των «16» αφού το Μπάγερν Μονάχου- Άρσεναλ συγκεντρώνει το 24,04%.

Δείτε την σχετική φωτογραφιά:

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκουλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x