Stoiximan Super League

Τακτική από Βονόρτα

Το βάρος στην τακτική, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έριξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στη σημερινή (11/4) προπόνηση στην Παιανία. «Δένει» το κέντρο ο Ελληνας τεχνικός.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια, όπως γράψαμε παραπάνω, επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και έπαιξαν δίτερμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα.

Ο Ταμπάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαυρίας ακολούθησε θεραπεία.

Δένει τον άξονα

Σε ένα σύστημα με ενισχυμένο κέντρο προσανατολίζεται ο Γιάννης Βονόρτας εν όψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο «Καραϊσκάκη». Όπως φάνηκε από τις δοκιμές που έκανε την Τετάρτη, σκέφτεται να μετατρέψει το 4-3-3 σε 4-5-1.

Στον άξονα προτίθεται να τοποθετήσει τους Βιτόλο και Σο σε ρόλο αμυντικών χαφ με τον Σισοκό λίγο μπροστά τους, ο Ζέκα προορίζεται για τη θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ, ενώ για το αριστερό άκρο ερίζουν Ντίνας και Μπαρμπαρούσης.

Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: πέραν του ακλόνητου Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ο Μπουμσόνγκ που εξέτισε την ποινή του θα αντικαταστήσει τον Πίντο και θα είναι παρτενέρ του Τριανταφυλλόπουλου, ο Σεϊταρίδης θα είναι δεξί μπακ και αριστερά ο πιο έμπειρος Μαρίνος έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Χουχούμη. Για την κορυφή της επίθεσης ο Φιγκερόα είναι το φαβορί αντί του Τοτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x