Βόλεϊ

Ταμπουρατζής στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν ξέρω τι… ναρκωτικά είχε πάρει ο Κοκκινάκης»!

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού αποθέωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τον Μενέλαο Κοκκινάκη για την εμφάνισή του στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του ο Κώστας Ταμπουρατζής μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Ολυμπιακό στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο λίμπερο των ερυθρόλευκων, μιλώντας αμέσως μετά το τέλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αποθέωσε τον Κοκκινάκη για την εμφάνισή του και αφιέρωσε την κατάκτηση στον Όγκουρτσακ.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη να πουμε περαστικά στον Όγκουρτσακ, που είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδα. Δεν ξέρω τι ναρκωτικά έχει πάρει ο κοκκινάκης, μπήκε και άλλαξε το ματς,. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα δύο πρώτα σετ, όμως μετά αντιδράσαμε. Σήμερα πανηγυρίζουμε τη νίκη από αύριο ρίχνουμε το βάρος στο πρωτάθλημα».

Κοκκινάκης: «Θα το θυμούνται για πολύ καιρό και πόσω μάλλον ο Ολυμπιακός. Δεν παίξαμε καλό βόλεϊ μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αλλά δείξαμε πως έχουμε καρδιά και ψυχή. Είμαστε δώδεκα παίκτες που ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί και τα δίνει όλα. Δουλεύοντας μέρα με τη μέρα θα αποκτήσουμε ποιότητα για να πάμε στους επόμενους στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x