Stoiximan Super League

Ταουσιάνης: «Πραγματικό ντέρμπι»

Αγχωτική χαρακτήρισε τη νίκη του Εργοτέλη επί του ΟΦΗ ο Γιάννης Ταουσιάνης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας την ανωτερότητα της ομάδας του στο πρώτο μισό του ματς. «Δύσκολη η συνέχεια» σχολίασε.

Στην εικόνα του Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στις ευκαιρίες της ομάδας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που άντεξαν μέχρι το φινάλε, παρότι αγωνίστηκαν για περίπου εβδομήντα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Αναλυτικά:
«Ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι. Είχε πάθος και ένταση. Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική νίκη και με λίγο τύχη στο τέλος. Σε αυτό οφείλεται η αποβολή που είχαμε στο 25΄και η αναγκαστική αλλαγή του Γιουσούφ. Δίκαια βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και η αποβολή μας άλλαξε τα πλάνα. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε με επιτυχία και εμείς ήμασταν η ομάδα που έδειχνε πιο επικίνδυνη και πετύχαμε άλλα 2 γκολ.

Ήταν λογικό να δεχθούμε πίεση στην επανάληψη άλλα όχι τόσο μεγάλη. Δεν είναι δικαιολογία το ότι μείναμε με 10 παίκτες. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα με συνέπεια να δεχόμαστε συνέχεια επιθέσεις. Παρόλα αυτά κρατήσαμε τη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Για εμάς η συνέχεια είναι δύσκολη, σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα και έχουμε αρκετή φιλοδοξία. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x