Stoiximan Super League

Ταουσιάνης: «Χρειάζονται ψυχικά αποθέματα…»

Για ψυχολογικά αποθέματα και πολλές αλλαγές που χρειάζονται για να μπει στον δρόμο των επιτυχιών έκανε λόγο ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος «τρέχει» την ομάδα του ΟΦΗ μέχρι νεοτέρας.

Ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά έστω και σε φιλικό επίπεδο από τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος «τρέχει» την ομάδα του Ηρακλείου, μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη, έκανε δηλώσεις μετά το φιλικό και έκανε λόγο για ψυχικά αποθέματα που χρειάζονται για να έρθει αρχικά το γκολ και στη συνέχεια τα τρίποντα για τον σύλλογο της Κρήτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Σίγουρα δεν είναι και οι καλύτερες καταστάσεις να συμβαίνουν μέσα σε μία ομάδα. Δεν έχουν έρθει τα καλά αποτελέσματα, υπήρξε και η αποχώρηση του προπονητή. Από εκεί και πέρα, η ζωή πρέπει να συνεχιστεί, να βρεθεί ψυχολογία ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να βρει το δρόμο της».

«Σίγουρα δεν μπορεί να είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Ειδικά στο β’ ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί σε βασικές αρχές. Παρόλα αυτά χρειάζονται και ψυχικά αποθέματα. Υπάρχει ένα ψυχολογικό βάρος και αυτό φαίνεται, ακόμα και στα καλά διαστήματα που θα κάνει η ομάδα ή και στις φάσεις, στις προϋποθέσεις που θα δημιουργήσει. Υπάρχει ένα βάρος στο τελείωμα των φάσεων, που θα της δώσουν με την επίτευξη ενός γκολ, καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να πατήσει καλύτερα μέσα στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x