Ιταλία

«Ο Ντε Φράι θέλει να παίξει στη Λάτσιο»

Την επιθυμία του Στέφαν Ντε Φράι να αγωνιστεί στη Λάτσιο εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής των «λατσιάλι», Ίγκλι Τάρε, ο οποίος διέψευσε ότι ο Ολλανδός έχει μιλήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Λάτσιο θέλει να παίξει ο Ολλανδός αμυντικός της Φέγενορντ, Στέφαν Ντε Φράι, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των «λατσιάλι», Ίγκλι Τάρε, που διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον 22χρονο σέντερ μπακ να συζητάει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πιθανή μετακίνησή του στην Αγγλία.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι εμφανίσεις του Ντε Φράι με την εθνική Ολλανδίας «τράβηξαν» το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και αυτή που φημολογούταν πως είχε έρθει σε επαφή, ήταν οι «κόκκινοι διάβολοι», όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, βάσει τον λεγομένων του Τάρε.

«Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τη μεταγραφή του (σ.σ Στέφαν) Ντε Φράι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο ατζέντης του έχει ξεκαθαρίσει πως ποτέ δεν έχει έρθει σε επαφή με τη Γιουνάιτεντ. Η επιθυμία του παίκτη είναι να παίξει στη Λάτσιο. Όπως και του (σ.σ Ντάβιντε) Αστόρι, που θα μιλήσουμε με την Κάλιαρι για να βρούμε τη χρυσή τομή».

Εκτός από τη Λάτσιο και τη Γιουνάιτεντ,ο 22χρονος έχει ακουστεί και για τη Λίβερπουλ και την Έβερτον.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x