Betmasters

Τάσεις ρεβανσισμού στο Μόναχο

Πλήγωσε σε τεράστιο βαθμό των εγωισμό τον παικτών της Μπάγερν η τριάρα του πρώτου γύρου στο Παρίσι και απόψε ψάχνουν τη ρεβάνς.

Μάχη πρωτιάς στην Αλινάντς Αρένα του Μονάχου ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί για τον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Δεδομένη η πρόκριση των δύο ομάδων. Παίζουν για την πρωτιά απόψε. Η Παρί την παίρνει με νίκη, ισοπαλία ή ήττα μέχρι τρία γκολ διαφορά. Η Μπάγερν θέλει τέσσερα γκολ και πάνω.

Ανάλυση

Κέρδισε με επαγγελματικό τρόπο το Αννόβερο στο πρωτάθλημα με 3-1 χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα η Μπάγερν παρότι ισοφαρίστηκε προσωρινά. Σκόραραν Βιδάλ, Κονάν και Λεβαντόφσκι. Στον τελευταίο της αγώνα στον όμιλο πέρασε νικηφόρα από το Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ με 2-1. Έξι σερί over σε όλες τις διοργανώσεις. Τα πέντε συνοδεύτηκαν από goal/goal.

Θέλει νίκη με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά για να κλέψει την πρωτιά. Παράλληλα ψάχνει τη μεγάλη ρεβάνς για την τριάρα του πρώτου γύρου. Λείπουν Νόιερ, Τιάγκο και Ρόμπεν. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Λεβαντόφσκι αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Μίλερ, Κομάν και Χάμες.

Η Παρί σάρωνε τα πάντα στον διάβα της μέχρι που βρήκε τον μάστορά της στο Στρασβούργο χάνοντας με 2-1 από την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα. Το ροτέισον του Έμερι κάποια στιγμή θα είχε και το στραβό αποτέλεσμα. Τέλος σε ένα απίστευτο σερί 21 νικών. Τρομερά άτυχη, αφού έχασε πάμπολλες ευκαιρίες.

Η πρωτιά μόνο με θαύμα θα χαθεί, αφού παίζει απόψε στο Μόναχο για νίκη, ισοπαλία ή ήττα μέχρι τρία γκολ διαφορά. Συμπλήρωσε 12 over στα 13 τελευταία ματς. Λείπουν Λούκας και Μπεν Αρφά. Δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες το 4-3-3 με τους Νεϊμάρ, Καβάνι και Μ’ Μπαπέ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x