Δελτία Τύπου

Τέλειο Ξύρισμα και Αστείες Γκριμάτσες σημειώσατε 1-0!

Περίεργες και αστείες γκριμάτσες τέλος με τη νέα Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall.

Το ξύρισμα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γνωστές καθημερινές συνήθειες ενός άντρα. Συνειδητοποιώντας όμως πόσες ώρες ξοδεύει συνολικά ένας άντρας στη ζωή του μπροστά στο καθρέπτη για να ξυριστεί εντοπίζεις πολλές αστείες και περίεργες λεπτομέρειες που στο παρελθόν περνούσαν απαρατήρητες.

Οι αστείες γκριμάτσες στο ξύρισμα είναι μία από αυτές. Γνωστή και ως #shaveface, η περίεργη έκφραση που παίρνεις όταν προσπαθείς να αφαιρέσεις και τη παραμικρή τρίχα από το πρόσωπό σου είναι πραγματικά ξεκαρδιστική. Για δες το παρακάτω video.



Μήπως σου θυμίζει τον εαυτό σου στο καθρέφτη κάθε πρωί; Για να καταφέρεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ξύρισμα αρχίζεις και τεντώνεις, τραβάς και τσαλακώνεις το πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να μοιάζεις με καρτούν. Η λύση όμως ήρθε με την νέα ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall ™. Η νέα Gillette Fusion ProGlide κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως η λαβή που κινείται και προσαρμόζεται για να ταιριάζει στο πρόσωπο κάθε άνδρα. Με ποιο τρόπο; Επιτρέπει στην κεφαλή ανταλλακτικών να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή με τη επιδερμίδα.

inner

Θέλεις χειροπιαστές αποδείξεις; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό της Gillette που τρέχει μέσα από το tab FLEXBALL ! Ψήφισε το ραδιοφωνικό παραγωγό που θέλεις να ξυριστεί με τη νέα GilletteFusionProglideμε τεχνολογία FlexBallκαι κέρδισε τη νέα ξυριστική μηχανή GilletteFusionProGlide με τεχνολογία FlexBall αλλά και τα προϊόντα ξυρίσματος για ένα ολόκληρο χρόνο!

Ποιος θα είναι άραγε ο παραγωγός που θα ξυριστεί;Πάρε μέρος στο διαγωνισμό ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x