Stoiximan Super League

Τελειώνει με τον έναν, περιμένει τους δύο

Δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό. Δεδομένη η συμφωνία με τον παίκτη, κοντά και με την ομάδα του. Αναμονή και… ελπίδα για Πράνιτς-Ντιαρά.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως η κατάληξη θα είναι θετική. Με τον 20χρονο μέσο υπάρχει συμφωνία και μάλιστα ο ίδιος φέρεται να απέρριψε πρόταση από ομάδα της Κροατίας (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ) για χάρη των «πρασίνων». Σε καλό δρόμο είναι και οι επαφές με την ομάδα του Νιγηριανού άσου, Ντόλφινς.

Αν όλα πάνε καλά το θέμα θα κλείσει μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη και ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα ως το τέλος της εβδομάδας για να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις.

Αναμονή για Πράνιτς-Ντιαρά

Ο Ντάνιελ Πράνιτς και ο Μαχαμαντού Ντιαρά εξακολουθούν να αποτελούν τις βασικές επιλογές του Γιάννη Αναστασίου για το χώρο του κέντρου, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει για διαφορετικούς λόγους. Ο Κροάτης μέσος δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη λύση του συμβολαίου του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με όρους που θα εξυπηρετούν την έλευσή του στον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του παίκτη ασκεί πιέσεις κι ελπίζει πως θα βρεθεί λύση σύντομα, ενώ πορτογαλικές πηγές κάνουν λόγο και για σενάριο δανεισμού του παίκτη από τα «λιοντάρια». Όσον αφορά στον μεσοαμυντικό από το Μάλι, εξελίξεις θα υπάρχουν μετά το φιλικό με τη Νόριτς. Ο ίδιος εξακολουθεί να ελπίζει πως θα βρει πρόταση από Αγγλία ή Γαλλία, αλλά μέχρι τώρα περιμένει μάταια και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του «τριφυλλιού».

Περί φορ

Με τα υπάρχοντα δεδομένα οι πιθανότητες να αποκτηθεί σέντερ φορ είναι μοιρασμένες. Το ρόλο αυτό μπορεί να παίξει ως αναπληρωματικός του Μπεργκ ο Καρέλης, ενώ μην ξεχνάνε πως στο ρόστερ υπάρχει και ο Τοτσέ, που όσο δεν βρίσκει ομάδα δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί.

* Περίπου 5.500 κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν έχουν ήδη διατεθεί από τον Παναθηναϊκό. Ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός κι εκτιμάται πως θα αυξηθεί κι άλλο, ειδικά αν δοθεί συνέχεια στην ενθαρρυντική εμφάνιση απέναντι στη Λάτσιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x