Stoiximan Super League

«Τελειώνει» του Ατζαγκούν

Το τελευταίο εμπόδιο –με την έκδοση της βίζας- ξεπερνιέται και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν αναμένεται να ταξιδέψει στη χώρα μας την προσεχή εβδομάδα για να «τελειώσει» η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ολοκληρώνεται η υπόθεση! Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν βρίσκεται από την Παρασκευή στη Νότια Αφρική, καθώς κατάφερε να φύγει από την Νιγηρία και η έκδοση της βίζας του έχει μπει στο τελικό στάδιο. Αυτό ουσιαστικά είναι το τελευταίο «αγκάθι» για να γίνει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ούτως ώστε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στις νέες του υποχρεώσεις. Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» τα 'χουν βρει σε όλα τόσο με την ομάδα του, τους Ντόλφινς, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη.

Πέραν του Νιγηριανού, στα άλλα δύο «μέτωπα», των Πράνιτς και Ντιαρά δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη, με τις υποθέσεις να φαίνεται πως θα… τραβήξουν κι άλλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, η αποστολή του τριφυλλιού βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στο Νόριτς, για να δώσει τον φιλικό αγώνα της με τους Άγγλους, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει μόνο τον Ζέκα, αφού ο Πορτογάλος έμεινε στην Αθήνα, μετά το χτύπημα στην μύτη. Ουσιαστικά το παιχνίδι αυτό αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για περισσότερο χρόνο οι νεοαποκτηθέντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x