Γενικά

«Τελειώνει» του Κάμπελ στη Γαλατά!

Ο Τσέζαρε Πραντέλι επιθυμεί «διακαώς» την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ και σύμφωνα με τους Τούρκους, άνθρωπος της Γαλατασαράι βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με την Άρσεναλ!

Διατεθειμένος να μη χαλάσει κανένα… χατίρι στον Τσέζαρε Πραντέλι είναι ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ! Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ιταλός τεχνικός έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Τζόελ Κάμπελ, με τον μάνατζερ της «Τσιμπόμ», Τσενκ Εργκούν, να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Άρσεναλ τη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, στη Γαλατασαράι θέλουν να εντάξουν τον Κάμπελ στο δυναμικό τους το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τουρκικό Super Cup κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, που είναι προγραμματισμένο για τις 25/8.

Ο Τσενκ Εργκούν γνωστοποίησε στην Άρσεναλ την πρόθεση της για δανεισμό του παίκτη. Η απάντηση του αγγλικού συλλόγου ήταν αρνητική με τον Αρσέν Βενγκέρ να επισημαίνει πως θέλει να κρατήσει τον Κάμπελ στην ομάδα.

Τότε ο Εργκούν έκανε νέα πρόταση... Σε αυτή συμπεριέλαβε ένα εκατομμύριο ως το ποσό το οποίο θα δώσει στην Άρσεναλ η Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του, εγγυήσεις πως θα καλύψει όλο το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με την αγγλική ομάδα αλλά και για την συμμετοχή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Η Άρσεναλ -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- δεν έχει απαντήσει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x