Stoiximan Super League

«Τελειώνει» του πράσινου χαφ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μέσος που θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέχρι το πρωί της Πέμπτης! Διαβάστε τι γίνεται με Μπεργκ και Καραγκούνη.

Στο «τριφύλλι», μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Έρικ Φάλκενμπεργκ, κινούνται με άκρα μυστικότητα στην υπόθεση της απόκτησης ενός μέσου και πιθανότατα, η ανακοίνωση της νέας προσθήκης στο ρόστερ να είναι θέμα… ωρών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής είναι ξένος, έχει φτάσει στην Αθήνα από τη Δευτέρα, έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις, έχουν γίνει συζητήσεις εφ' όλης της ύλης μαζί του και το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Όσον αφορά την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν και ευελπιστούν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο παίκτης θα έχει έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, έχοντας φυσικά μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του, άλλωστε, φανέρωσαν και την πρόθεσή του να φορέσει τα «πράσινα» και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη, ο «τυπάρας» είναι απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και την επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας για την επιστροφή του και όλα εξαρτώνται από τον ίδιο. Στην «πράσινη» ΠΑΕ, απλά περιμένουν την απάντησή του.

Αποφόρτιση ο Μπαϊράμι

Αποφόρτιση είχε το «μενού» για τον Εμίρ Μπαϊράμι στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας.

Σε πλήρη αντίθεση με την πρωινή προπόνηση, όπου το πρόγραμμα ήταν αρκετά έντονο, η απογευματινή ήταν αρκετά χαλαρή και υπό τις οδηγίες του Στιβ Ρούτερ, αφού ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το «παρών» σε φιλικό παλαιμάχων του Άγιαξ.

Πιο αναλυτικά, το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις με τελειώματα και ασκήσεις ανάπτυξης και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα με τεχνική, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκληρώθηκε με μια άσκηση παιγνιώδους μορφής με σκορ. Ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Αλέξανδρος Ταμπάκης έκανε ατομικό.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x