Stoiximan Super League

«Τέλειωσαν» οι ξενύχτηδες του ΟΦΗ!

Πέρασαν, ήπιαν, διασκέδασαν και φεύγουν! Οι Ζβασίγια και Νιμανί... πλήρωσαν τα νυχτοπερπατήματά τους, καθώς στον ΟΦΗ πήραν την απόφαση να λύσουν τα συμβόλαια τους!

Πάρθηκε η απόφαση για τη διακοπή των συμβολαίων τους! Όπως αναμενόταν η «καμπάνα» έπεσε... βαριά για τους ξενύχτηδες, Ζβασίγια και Νιμανί που τις προσεχείς ημέρες θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Αμφότεροι πιάστηκαν να παραβιάζουν τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα κι όπως είναι φυσικό ανάγκασε τη διοίκηση να πάρει πολύ αυστηρά μέτρα.

Κατά την επιστροφή του Μάνθου Πουλινάκη από την Αθήνα θα ολοκληρωθεί το θέμα με τους δύο παίκτες να ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους, αφού δεν θα προπονούνται καν με την υπόλοιπη ομάδα!

Όσον αφορά τους άλλους τρεις, Ζε Εντουάρντο, Μακουκούλα και Φερνάντες που εξίσου πιάστηκαν να... νυχτοπερπατάνε «παράνομα», θα τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για την παράβασή τους, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Πάντως τώρα έχουν «ζεστό» παράδειγμα για το τι γίνεται στην δεύτερη «στραβή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x