Βόλεϊ

Τελευταία ευκαιρία για ΠΑΟΚ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ στο αυριανό (Τετάρτη 23/4) ματς των πλέι οφ της Volleyleague για τις θέσεις 5-6 κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση θέλει ο ΠΑΟΚ στο ματς της Τετάρτης (23/4) κόντρα στον Παμβοχαϊκό για τα πλέι οφ των θέσεων 5-6 της Volleyleague.

Ο σύλλογος της Βόχας προηγείται στις νίκες (1-0) και θέλει μια ακόμα προκειμένου να «κλειδώσει» την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που δίνει μια θέση στο Challenge Cup. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ισοφαρίσει σε 1-1 θα στείλει το ματς στον τρίτο τελικό που θα γίνει την Πέμπτη (24/4) για το τελικό… ξεκαθάρισμα.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε τη Μ.Τετάρτη στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός επικράτησε 3-2 σετ παρότι προηγήθηκε με 2-0 σετ.

«Κίνητρο η 5η θέση»

Ο Γιώργος Γιάτσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για νίκη του ΠΑΟΚ στο αυριανό ματς: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο κι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η 5η θέση είναι ένα κίνητρο για όλους μας. Για τον πρόεδρο, τον σύλλογο αλλά και το αγωνιστικό τμήμα».

Με προβλήματα ο Παμβοχαϊκός
Χωρίς τους Κράουζε, ο οποίος κάνει θεραπεία στο γόνατο λόγω ενοχλήσεων και τον Κουζούνη, λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο, θα παρατάξει τον Παμβοχαϊκό ο Γιώργος Κλαρούδας.

Ο τεχνικός του συλλόγου θέλει να… τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, λόγω και των προβλήμάτων τραυματισμών που προέκυψαν:

«Θα κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο ματς, προκειμένου να τελειώσουμε μια μέρα γρηγορότερα τη σειρά και να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης της 5ης θέσης. Κάποια προβλήματα τραυματισμών μας κάνουν να θέλουμε να αποφύγουμε το τρίτο ματς, καθώς θα είναι δύσκολο για ορισμένα παιδιά να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Έτσι το ματς της Τετάρτης είναι το σημαντικό για μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Ο Παμβοχαϊκός θα κάνει προπόνηση στην έδρα του το απόγευμα της Τρίτης και θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς το πρωί της Τετάρτης.

Προβάδισμα ο Παμβοχαϊκός 8-2

Την εφετινή σεζόν ο Παμβοχαϊκός με τον ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές εκ των οποίων οι τρεις στο Βραχάτι όπου έγινε και ο νοκ άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0. Η αυριανή αναμέτρηση είναι η 11η συνολικά για το πρωτάθλημα και ο Παμβοχαϊκός έχει προβάδισμα στις νίκες 8-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x