Κώστας Νικολακόπουλος

Τελικά, ποιοι την έριξαν την ΑΕΚ;…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται (ρητορικά;) στο sport-fm.gr ποιοι τελικά έριξαν την ΑΕΚ…

• Βλέπω ότι στην ΑΕΚ όλοι πανηγυρίζουν για τη διαφαινόμενη εξέλιξη να παίζει η Ένωση στο πρωτάθλημα της…Γ΄ κατηγορίας από τη νέα σεζόν. Πραγματικά, όμως, πανηγυρίζουν.

• Και μου έρχεται στο μυαλό ο όλος θόρυβος, που είχε γίνει για τη διακοπή του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Με όλους αυτούς που τώρα πανηγυρίζουν, να ωρύονταν τότε για την «αδικία» που υπέστη η ΑΕΚ, για το «σύστημα» και το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου που την έριξε στη Β΄ κατηγορία, για τον «στημένο» Τριτσώνη κι όλα αυτά που επί δέκα-δεκαπέντε ημέρες ακούγαμε και διαβάζαμε.

• Και που τώρα αν τα σκεφθείς, μάλλον θα βάλεις τα γέλια…Και θα πεις, ότι τελικά κάποιοι (ίσως πολλοί, ίσως και σχεδόν όλοι), ήθελαν να πέσει η ΑΕΚ. Δεν την έριξαν. Έπεσε μόνη της. Ποιοι είναι αυτοί, εγώ δεν ξέρω-και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει.

• Διότι, εγώ δεν κατηγορώ κανένα. Μπορεί και να ήταν μία σωστή, ίσως η πιο σωστή επιλογή, να πέσει η ΑΕΚ και μία και δύο κατηγορίες. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η υποκρισία. Τα περί αδικίας, συστήματος, παρασκηνίου κλπ, κλπ.

• Παρεμπιπτόντως, διαβάστε αν θέλετε ξανά μία…σαχλαμάρα-απορία, που είχα εκφράσει τότε, στις 27 Απριλίου.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x