Stoiximan Super League

Τελικά… τον πήρε ο Πετράκης

Ύστερα από μία περίπου εβδομάδα δοκιμαστικών, ο Φόνσι έπεισε τον Γιάννη Πετράκη και αποκτήθηκε εν τέλει από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «αυλαία» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Δείτε το who is who.

Ακόμα μια κίνηση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα χρονιά στην τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον Φόνσι για τουλάχιστον ένα έτος.

Επί μία εβδομάδα, ο Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες -όπως είναι το πλήρες όνομα του- δοκιμαζόταν υπό το βλέμμα του Γιάννη Πετράκη και του τεχνικού επιτελείου του κι εν τέλει κατάφερε να πείσει τον Έλληνα προπονητή πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει περάσει από τρεις ομάδες της τρίτης κατηγορίας της πατρίδας του (Σάντα Εϊλάγια, Ανδόρα και Τερουέλ), ενώ πέρυσι βγήκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων, παίζοντας στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας με τη φανέλα της Ναβοντάρι.

Να θυμίσουμε πως στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φόνσι θα βρει και τον συμπατριώτη του, Νόε Κόστα. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που θα έχει ταυτόχρονα δύο Ισπανούς παίκτες στο ρόστερ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x