Επικαιρότητα

Τελική ευθεία για τις εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας

Σαφές προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών της προεδρίας του ΔΣΑ φαίνεται να έχουν ο Δημήτρης Βερβεσός και ο Φώτης Κωτσής

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, αλλά και οι υπόλοιποι Σύλλογοι ανά την Ελλάδα, εν όψει της αναμέτρησης που έχει οριστεί για τις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους του κλάδου οι δικηγόροι καλούνται να ψηφίσουν για την επόμενη τετραετία τον νέο πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ 15 υποψήφιων προέδρων και συνδυασμών συνολικά.

Από την προεκλογική μάχη δεν λείπουν οι συγκεντρώσεις- ομιλίες των υποψηφίων αλλά και οι δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση που αφορά τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, σαφές προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών της προεδρίας του ΔΣΑ φαίνεται να έχουν ο Δημήτρης Βερβεσός και ο Φώτης Κωτσής.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο Δ. Βερβεσός συγκεντρώνει ποσοστό 20% και ο Φ. Κωτσής 15%, ενώ ακολουθούν Β. Περάκης με 11%, Δ. Αναστασόπουλος με 10%, Ν. Δαμασκόπουλος με 8%, Π. Γαλετσέλης με 7,5%, Θ. Σοφός με 6,5%, Θ. Μαντάς με 6%, Β. Βραχιώτης με 6%, Χ. Κουντούρη με 4,5%, Α. Βρεττός με 3,5% και Θ. Χατζηιωάννου με 2%. Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Νοεμβρίου και ο δεύτερος στις 3 και 4 Δεκεμβρίου που όπως όλα δείχνουν για την θέση του προέδρου θα «παλέψουν» οι κύριοι Βερβεσός και Κωτσής.


Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x