Δελτία Τύπου

Τελικοί...

Το N'JOY UNI-League μπαίνει στην τελική του ευθεία μετά το Πάσχα. Και όταν λέμε τελική ευθεία, δεν εννοούμε απλά τελευταία παιχνίδια αλλά τελική ευθεία για την Πανελλήνια Τελική Φάση.

Οι τελικοί σε όλες τις πόλεις θα λάβουν χώρα τις πρώτες μέρες της ερχόμενης βδομάδας με σκοπό την ανάδειξη του Πρωταθλητή της κάθε πόλης. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει και πολύ τα δεδομένα για τη σύνθεση της Τελικής Φάσης καθώς οι πρώτες 2 ομάδες κάθε πόλης έχουν ήδη προκριθεί στην Τελική Φάση ανεξαρτήτως Τροπαίου. Απλά η 1η θέση θα δώσει το δωρεάν εισιτήριο για την Μεγάλη Γιορτή.

Όσον αφορά την Αθήνα οι 4 πρώτες ομάδες προκρίνονται και υπάρχει αναμονή όσον αφορά το αν θα πραγματοποιηθούν μπαράζ 5ης θέσης, κάτι το οποίο θα καθοριστεί τελευταία στιγμή. Αυτό θα συμβεί (όπως έχει γίνει και στο παρελθόν) στην περίπτωση που με βάση το point system η Αθήνα είναι η πόλη που θα αναπληρώσει κάποιο τυχόν κενό ομάδας που δεν θα συμμετάσχει στην Τελική Φάση.

Τα παιχνίδια λοιπόν είναι τα πιο σημαντικά της σεζόν και τα Τρόπαια βρίσκονται ήδη στις πόλεις αναζητώντας τον επόμενο κάτοχο.

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με 22 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν λοιπόν ίσως το πιο ονειρεμένο δώρο της διοργάνωσης, αν φυσικά εξαιρέσουμε την πρόκριση στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που σαν εμπειρία έχει αξία... ανεκτίμητη.Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύμματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στην Κεφαλλονιά το www.palatinohotel.gr και στα Μετέωρα το www.meteoritis.gr.

Μέσα σε όλα αυτά ετοιμάζεται και η RED BULL να δροσίσει κόσμο! Τα ψυγεία της έχουν αρχίσει και γεμίζουν και στα τελικά κάθε πόλης αλλά και φυσικά στα Πανελλήνια Τελικά, το πιο δημοφιλές energy drink του κόσμου θα γίνει και πάλι η πρώτη επιλογή στις αναζητήσεις των παιχτών. Η σχέση πάθους που χτίζει η Red Bull με το N’JOY UNI-League είναι παραπάνω από πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσει να χτίζεται για τουλάχιστον 3 ακόμα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x