Βόλεϊ

Τελικός στις 19:00 και απονομή Καραϊσκάκη αν το πάρει ο Ολυμπιακός!

Επικοινωνιακή νίκη του ΠΑΟΚ η μη αλλαγή της ώρας του 5ου τελικού της Volleyleague

Μετά από πολλά… επεισόδια στο σίριαλ της ώρας του 5ου τελικού της Volleyleague, οριστικοποιήθηκε… ευτυχώς μόλις 24 ώρες πριν την έναρξή του!

Έτσι ο αυριανός αγώνας Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 19:00.

Πρόκειται για μια επικοινωνιακή νίκη του ΠΑΟΚ, αφού πέρασε τελικά η «απειλή» του «δικεφάλου» να μην αλλάξει η ώρα του αγώνα, αλλιώς δεν θα κατέβαινε να αγωνιστεί!

Μάλιστα το αίτημα για αλλαγή της ώρας (για τις 17:30) -λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο- απορρίφθηκε, τόσο από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ με ψήφους 3-0, ενώ και η νέα πρόταση της NOVA -με την σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού- για να αρχίσει το ματς στις 18:30, επίσης δεν πέρασε από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα δια περιφοράς, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφοφορία ήταν 6-6.

Για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και συμπέσουν οι απονομές του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου, αποφασίστηκε ότι στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αναδειχθεί πρωταθλητής, η απονομή θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ταυτόχρονα με την φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επίσης όπως έγινε γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» για την καλύτερη πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία τους, θα καταλύσουν απόψε το βράδυ σε ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x