Stoiximan Super League

Τελικώς… Κολιτσιδάκης

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αναλαμβάνει τελικά βοηθός του Νίκου Νιόπλια στον Ατρόμητο. «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο ελληνικό πρωτάθλημα», σχολίασε.

Στον Θανάση Κολιτσιδάκη κατέληξαν στον Ατρόμητο για να εκτελέσει χρέη βοηθού προπονητή στον Ατρόμητο. Αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα του Κριστόφ Βαζέχα, αλλά τελικά ο 50χρονος τεχνικός θα συνεργαστεί με τον πρώην κόουτς του Ηροδότου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτη του νέου μας προπονητή Νίκου Νιόπλια θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης υπήρξε συμπαίκτης με τον Νίκο Νιόπλια στην Εθνική Ομάδα (μαζί στο Μουντιάλ της Αμερικής), στον Παναθηναϊκό και στον ΟΦΗ. Συνολικά έχει 412 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και με την Εθνική Ομάδα αγωνίστηκε σε σε 14 παιχνίδια. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάστηκε ως πρώτος προπονητής σε ομάδες Β' και Γ' Εθνικής. Αύριο θα δώσει το παρών κανονικά στην πρώτη προπόνηση του νέου μας προπονητή.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr o Θανάσης Κολιτσιδάκης τόνισε τα εξής:

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως συνεργάτης προπονητή σε υψηλό επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Νιόπλια που με επέλεξε. Ελπίζω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, ο Ατρόμητος θα φθάσει εκεί που του αξίζει».

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για το ματς (15/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Πίτου Γκαρσία που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς της Βέροιας. Μετά το τέλος της οι Καράσκο και Μαρσελίνιο έκαναν έξτρα πρόγραμμα σε φυσική κατάσταση με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x