Βόλεϊ

Τέλος από την Παναχαϊκή ο Λυκούδης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Παναχαϊκή που ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λυκούδη, μετά από δυόμιση χρόνια κοινής πορείας στην Volleyleague.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Γιώργος Λυκούδης.

Οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους μετά από δυόμιση χρόνια, με τους Πατρινούς να αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του.

Η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας, με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη, ο οποίος για 2,5 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών και πετυχαίνοντας την παραμονή της Ομάδας στην Α1 Κατηγορία Ανδρών, λαμβάνοντας την ιστορική τιμητική 8η θέση την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Γιώργο Λυκούδη για την τεράστια προσφορά του στην πορεία της Ομάδας, για το ήθος που επέδειξε στις δύσκολες στιγμές, την αξιοπρέπεια και την ακούραστη θέληση να επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε εξ’ αρχής.

Η ομάδα μας έχει έναν δύσκολο δρόμο και προχωράμε στο επόμενο βήμα, που είναι η εύρεση ενός νέου προπονητή για το τιμόνι της Ομάδας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x