Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τέλος εποχής που αν και άργησε δεν είναι τυχαίο!

Όπως σε όλα τα πράγματα τίποτα δεν κρατάει αιώνια, συνεπώς θα ερχόταν η μέρα που η Τότεναμ θα τερμάτιζε ξανά πάνω από την Άρσεναλ! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Όπως σε όλα τα πράγματα τίποτα δεν κρατάει αιώνια, συνεπώς θα ερχόταν η μέρα που η Τότεναμ θα τερμάτιζε ξανά πάνω από την Άρσεναλ! Η αλήθεια είναι πως το περίεργο συνέβη πέρσι και όχι φέτος, αφού η κατάρρευση της τελευταίας μέρας στο περσινό πρωτάθλημα ήταν το οξύμωρο και όχι αυτό που φυσιολογικά συμβαίνει αυτή τη στιγμή!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η αλλαγή σκυτάλης στην πρωτοκαθεδρία του βόρειου Λονδίνου φαινόταν πως έρχεται τουλάχιστόν μια διετία τώρα! Από την μία έχουμε μία ομάδα με ενέργεια, ταλέντο, ένα νεαρό και ανερχόμενο προπονητή και ποδοσφαιριστές που δίνουν το 100 τοις εκατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Από την άλλη πλευρά μία ομάδα με πολλά προβλήματα και ένα μάνατζερ που δείχνει αδύναμος να σταματήσει την κατρακύλα, με οπαδούς διχασμένους!

Γενικά η εικόνα δεν είναι καλή και αυτό που διαπιστώνει κάποιος είναι πως ενώ δεν λείπουν οι καλοί ποδοσφαιριστές αυτό που απουσιάζει πλήρως από την ενδεκάδα της Άρσεναλ είναι η αγριάδα στα μάτια! Με εξαίρεση τον Πέτρ Τσεχ που παραμένει σπουδαίος, τον Κοσιελνί και τον Αλέξις που έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια, οι υπόλοιποι σε αυτό το παιχνίδι ήταν σαν να μην παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο!

Το περίεργο είναι πως μόλις μία εβδομάδα πριν, οι κανονιέρηδες είχαν αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανατρέποντας την κατάσταση με την Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του FA cup! Και αυτό είναι που πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι με την Άρσεναλ, αν δηλαδή είναι θέμα ποδοσφαιριστών, θέμα διάθεσης, θέμα τακτικής, ή απλά ζήτημα προπονητή!

Από την άλλη, η Τότεναμ μέσα στη σεζόν ωρίμασε! Έμαθε από τα περσινά της λάθη, συνέχισε να βελτιώνεται αγωνιστικά, γιγαντώνει νοητικά και έχει ένα υλικό το οποίο με σημαντικές αλλά λίγες προσθήκες μπορεί να φτάσει να στον τίτλο! Φτάνει να κρατήσει όλους τους σημαντικούς παίκτες, τον Κέιν τον Ερικσεν τον Αλι, τον Βερτονγκεν, τον Ντάιερ και τον Λιορίς!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x